LunchMiddag

Ugnsstekt lax

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

INGREDIENSER

125 gr laxfilé
10 sparrisstjälkar
1 msk olivolja
en nypa salt och peppar

NÄRINGSVÄRDE

Fett: 15 g
Kolhydrater: 8 g
Protein: 25 g
Kalorier: 249 kcal

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

ANVISNINGAR
  1. Värm ugnen till 175°C
  2. Skär av ändarna på sparrisen och skölj den
  3. Häll lite olivolja över laxen och sparrisen
  4. Strö över lite salt och peppar
  5. Lägg ett bakplåtspapper på en bakplåt, lägg på laxen och sparrisen på plåten och stek i ugnen i 20 minuter.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]