Mini-omeletter
[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]
INGREDIENSER
3 ägg
1 dl spenat
1 msk färsk basilika
1 liten tomat
1 matsked kokosolja
NÄRINGSVÄRDE
Fett: 29 g
Kolhydrater: 5 g
Nettokolhydrater: 4 g
Protein: 20 g
Kalorier: 360 kcal
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]
ANVISNINGAR
- Värm ugnen till 175°C. Pensla en muffinsplåt med kokosolja för att förhindra att omeletterna fastnar
- Vispa de tre äggen
- Hacka spenaten, basilikan och tomaten
- Häll äggsmeten i tre olika muffinsformar. Lägg sedan i lite av grönsaksmixen i varje form. Lämna ungefär 1 cm upptill.
- Ställ in i ugnen i 18 minuter
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]