Lunch

Mini-omeletter

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

INGREDIENSER

3 ägg
1 dl spenat
1 msk färsk basilika
1 liten tomat
1 matsked kokosolja

NÄRINGSVÄRDE

Fett: 29 g
Kolhydrater: 5 g
Nettokolhydrater: 4 g
Protein: 20 g
Kalorier: 360 kcal

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

ANVISNINGAR
  1. Värm ugnen till 175°C. Pensla en muffinsplåt med kokosolja för att förhindra att omeletterna fastnar
  2. Vispa de tre äggen
  3. Hacka spenaten, basilikan och tomaten
  4. Häll äggsmeten i tre olika muffinsformar. Lägg sedan i lite av grönsaksmixen i varje form. Lämna ungefär 1 cm upptill.
  5. Ställ in i ugnen i 18 minuter

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]